Connect with us

7 x waarom jij een echte moeder van dochters bent

Waarom je een moeder van dochters bent

Lijstjes

7 x waarom jij een echte moeder van dochters bent

We weten het, echt niet alle moeders van dochters zijn precies hetzelfde. Gelukkig niet zelfs. Toch durfden wij het aan om een lijstje te maken met zeven redenen waarom jij een echte moeder van dochters bent. Hoeveel kan jij er afvinken?

 1. Je vindt overal in huis elastiekjes en speldjes
  Open deur, maar toch is het zo. Je vindt ze echt overal. Denk je dat je ze allemaal opgeruimd hebt, zie je er weer eentje liggen op de vensterbank. Het houd je lekker bezig, dat wel!
 2. Je kent de nummers van K3 nog beter dan je eigen dochter
  ‘Oya lele ik voel me plots weer zo oya lele. Doe het nog een keer zo oya lele.’ Je hoort het jezelf gewoon zingen tijdens het stofzuigen. Terwijl je dochter al naar school is en de K3 muziek allang uit! Ja ja, ze blijven goed hangen he ūüėČ
 3. Je ligt regelmatig in een deuk om wat je dochter nu weer met haar gezicht heeft gedaan
  Daar komt ze weer naar beneden met haar gezicht in de make-up. Oh en daar is haar vriendinnetje ook! Is het mooi mam? Ja prachtig kind, echt heel mooi gedaan! (*grinnikt) Willen jullie op de foto? Ok leuk! Zal de twee clowntjes even doorsturen naar de moeder van het vriendinnetje.
 4. Je kunt de Frozen films dromen
  Was je net blij dat Frozen 1 een beetje pass√© was en je zo’n beetje alle Frozen merchandise gehad had, kondigden ze een Frozen 2 film aan. Ook die heb je inmiddels natuurlijk al in de bioscoop gezien en zal waarschijnlijk ook nog veeeeeeeel thuis afgespeeld worden.
 5. Je bent een meester in het opruimen van glitters
  Dat moet ook wel met zo’n glittermonster in huis. Knutselen? Daar moeten glitters bij! En niet een klein beetje, nee natuurlijk niet, we doen er gewoon een hele berg op! Waarvan driekwart er natuurlijk afvalt, want dat blijft niet plakken. En raad eens wie d√°t mag opruimen? Juist… jij!
 6. Je hebt er een nieuwe hobby bij: (barbie)poppen aankleden
  Baby born of barbies, het maakt niet uit. Het is je dochters hobby om ze uit te kleden en weer aan te kleden. Tegelijkertijd is dit nu dus ook jouw hobby, want dat aankleden dat lukt vaak niet zo goed. Dus daar mag jij mooi bij helpen.
 7. Je kent alle smoesjes om de kleding die jouw dochter mooi vindt (maar jij niet) uit huis te weren.
  Maaaam mag ik die schoenen met lichtjes? Nee lieverd, die hebben ze niet in je maat! Mag ik dan die knalrode trui met die¬†pailletten en unicorns erop? Nee, dat kan helaas ook niet, want uhm… we hebben nu echt geen tijd om hem te passen anders komen we te laat. Aaah dan alleen die sokken daar bij de kassa?¬†Misschien de volgende keer! ( = niet).

Like je ons al op Facebook?

Omhoog